Nej då, grönt igen.

2016-11-15

Nu är det nästan helt grönt ute igen. Men lite blötare i marken än innan snövädret. Nedan är det Lilja för några dagar sedan.

 

 

Nu vill jag se att fölen lär sig dricka i vattenkoppen, det skulle vara så skönt. Nickel kan, han dricker så duktigt. Lasea dricker också i koppen men bara det som ligger där, jag har inte sett henne trycka fram själv ännu. Och Vena har jag inte sett vid koppen alls, tyvärr. Men vem vet, båda tjejerna kanske redan kan fastän jag inte sett. Kan ju hoppas det.

Det blev aldrig någon pulkaåkning när det var vitt, men vi passade på att gå promenader i ljuset på kvällarna, så bra man ser när snön ligger. Men det är ändå ganska skönt att plusgraderna är tillbaka.

Eveline vann ett presentkort från Glada Hästen vid brukstävlingarna i Köping. Nu har hon handlat, hon valde att köpa en julkalender för häst. Det ser ut som en chokladkalender men den är fylld med olika hästgodis istället. Jag har frågat henne hur hon tänker fördela ut den, om hästarna ska få en lucka i var, men hon har inte riktigt svarat. Eventuellt skulle Selene få alla luckorna. Då blir hon väl anmäld till rättviseombudsmannen...