Mest regn

2016-03-07

Det verkar som att det kommit en hel del snö på flera ställen i landet de senaste dagarna, men inte här. Något tunnt litet lager på en millimeter kanske det kom i natt, men annars har vi bara fått regn. Lite snö finns dock kvar från förr.

Jag har varit ute på lite promenader med de unga, som vanligt, kan man nästan säga. Tycker ju det är både givande och roligt. Idag var det Dessi och Lirio som fick röra på sig. Gick fram till stora vägen med Dessi för att titta på lite bilar, det gick ganska bra men hon blev lite nervös när en stor gul buss susade förbi. En granne stannade med sin bil och pratade en stund och det är också bra träning, att bara stå still och inte trassla så mycket. Med Lirio gick jag åt andra hållet och han skötte sig ganska bra han med, var lugn och gick inte och nafsade i grimskaftet och sånt, som han annars verkar tycka är kul.

Igår var jag ute med Safena och henne är det väldig fart i för tillfället. Hon är på tårna, hoppar åt alla sidor som går och är verkligen full av energi som hon inte riktigt vet hur hon ska bli av med. Samma tillstånd oavsett om hon har kompis med sig eller inte, igår följde Eveline och Selene med. Men bra med framåt-hästar!