Hemma igen

2016-12-15

Både tredje advent och lucia har passerat sedan sist och nu har vi kommit hem från sjukhuset igen. Evelines operation gick bra, ryggen rätades till stor del ut vilket resulterar i mycket smärta och en längdökning på hela 6 cm. Hon kämpar på!

Här hemma har Josefine och Micke också kämpat på, med att ta hand om alla hästarna. Josefine brukar ju hjälpa till men Micke har nog givit mer hö under dessa dagar än vad han normalt sett ger under ett helt år. Som tur är har hästarna hållit sig friska och krya medan jag varit borta.

Härligt att komma hem och gå ut och hälsa på dem alla, Josse har pysslat mycket med dem så försiktiga Vena vill också bli kliad nu. Hon var gosig och sällskaplig när hon var liten men de sista två månaderna har hon hållit sig på sin kant. Det verkar som att det börjar släppa igen nu.

 


Foto från yttertrappen imorse; en del av stoflocken
väntar i soluppgången på morgonhöet.

 

Dessi och Nickel

 

Det börjar märkas skillnad på Nickel jämfört med hans jämnåriga halvsystrar med. Han uppför sig mer och mer som en kille, vill leka lite tuffare, vill tjuvhålla kompisarna i mankammen med sina tänder, är lite vildare helt enkelt. Han vill gärna bråka extra med Safena och Dessi med. Han är ganska precis 5 månader nu.

 

 

En lite rakare Eveline