I vagn

2016-05-15

Nu har Platina dragit sulkyn två gånger. Vi har inte gått speciellt långt, 500 meter kanske, men det har gått bra och vagnen har inte bekommit henne. Har inte haft någon kameraman med mig ut så det fick bli såhär:

 

 

Vi kommer inte att åka till Norrköping på nationaldagen. Inte likt mig men jag trodde sista anmälningsdatum var senare än det var. Jag gick ju och velade ett bra tag på grund av avståndet dit och förra veckan blev jag upplyst om att datumet passerat, så då tog beslutet sig självt. Däremot har jag skickat in bruksanmälningar till Rimbo, Ting och Platina kommer få starta i agility med mig och Eveline. Sedan har jag anmält Platina till sommarpremieringen i Österbybruk, någon mer ska åka med men jag vet inte vem ännu. Om Lilja eller Smilla fölat innan anmälningstidens slut kanske någon av deras föl får fölmönstras, vi får se. Egentligen är det lika bra att jag anmäler till Söderhamn på en gång också, jag har nog ändå bestämt vilka som ska dit. Där blir det start i handlerklass för Eveline med skulle jag tro.

Det är så mycket mysiga fölbilder överallt och det ser så härligt ut! Lilja har precis en månad kvar nu, det är inte speciellt lång tid :-).