Jul och sparkar

2016-12-27

Julen är passerad. Jag hade äran att jobba julaftonskvällen men i övrigt har vi firat. De andra firade förstås på julaftonen också, och jag själv hade det bra jag med. Nu har både jag och Micke semester i mellandagarna och det är förstås jätteskönt!

Lasea har äntligen förstått sig på vattenkoppen, igår kom jag på henne när hon stod och tryckte fram vattnet alldeles själv. Perfekt! Nu slipper vi ställa ut hink i utedriften.

Har känt sparkar i Liljas mage också. Hon är ju ultraljudad och dessutom ser hon dräktig ut, men det är alltid så härligt att känna i alla fall. Flera kvällar i rad har det sparkat och varit full fart. Det är ju ett tag kvar, hon är planerad till i början av juni.

Jag och Josefine funderade igårkväll, när vi satt i utedriften och filosoferade med fölen, på vilka som skulle kunna tänka betäckas i sommar... Samtliga kandidater är Selene, Smilla, Ting, Lilja, Platina och Dessi. Vi ska definitivt inte betäcka sex stycken ston, men kanske två eller tre? Det finns ju tid att fundera på det.

 

Här är en bild till från när vi julfotade.
Det är Josefine och Pettersbacka Platina.