Rolig bruksdag!

2016-09-17

Hemma efter en supertrevlig dag med brukstävlingar i Köping! Johanna Granberg med sällskap hade ordnat allt och det flöt på så fint hela tiden, tävlingarna var färdiga strax efter två så vi var hemma redan till middagen, så skönt!

Vi startade i agilityklasser på förmiddagen. Ting var som en klippa och  stabil i alla hinder, lite lugn i överkant dock. Clearroundklasserna gick bra. Under tidtagning vuxna kom Josefine 3:a och jag kom på 8:e tror jag, Eveline kom också 3:a men för yngre deltagare.

 

Josefine och Ting i full fart över pallen

 

 

Eveline och Ting i agilitybanan

 

Platina var lite mindre lugn i agilityn, hon var inte helt förtjust i att stå med framhovar i en rockring. Jag fick ingen clearround i den klassen, men sedan i tidsklassen var vi felfria men inte så snabba. Josse kom också igenom. Men när det var Eves tur gick det finfint och de vann sin klass (sju startande) på tid - jätteroligt!!

Efter en varm och skön lunch med grillade hamburgare var det dags för handlerhoppning - dagens roligaste klass tycker jag, maxladdad :-)!. Jag hoppade felfritt med både Ting och Platina, men Ting hade inget vidare tempo. Det hade däremot Platina, vi drog igenom banan innehållande sju hinder fort som tusan tyckte jag, men trots det var någon snabbare och vi slutade på en andra plats av fjorton. Men så kul det är att hoppa!! Både Josse och Eve hoppade felfritt med både Ting och Platina också.

Till sist lyckades jag visst få ett championat också, priset "För hand Champion" fick jag när resultatet för bästa agility och handlerhoppning sammanräknades. Vilken bonus :-), tackar tackar!

 

Josefine med Ting och Platina

 

Eveline med Ting och Platina