Vinter ! ? :-)

2016-11-08

Det har som blivit vinter! Det snöar på lite till och från hela dagarna, vi har inte fått jättemycket ännu, men kanske 5 cm. Hästarna tycker nog det är kul, de är nöjda och glada.

 

Alla unghästarna i stohagen med de tre fölen längst fram.

 

Var iväg med Vena och Nickel för andra vaccinatonssprutan idag, de hade Smilla med sig som vuxenstöd och det gick snabbt och smidigt. Vi var hemifrån 25 minuter. Det var årets sista planerade tur med transporten och jag brukar ju skrubba den noggrant på utsidan inklusive tak det sista som sker innan vintern. Men nu är det som sagt redan vinter och det var tre minusgrader så taksrubbet lade jag ner, men lite varmvatten och schampo på utsidan fick det bli i alla fall. Den är renare än innan :-). Och den lär väl frysa ihop totalt också.

Nu är vi långt fram, men i augusti 2017 kommer SSS att ordna en jubileumsutställning i Skövde. Den är i två dagar, eller rättare sagt det är två utställningar - en på lördagen och en på söndagen. Till Skövde är det nästan 40 mil, man måste ha boxar och hotell. Men det skulle ju vara riktigt riktigt roligt!!

 

Färdigvaccinerade! Lasea, Nickel och så Vena längst bak.