3 stycken redo!

2016-10-28

Jaha, imorgon satsar vi på Norrköping då! Det ska bli kul men det lär innebära uppstigning 03.45 och det är lite väl tidigt tycker jag... Jag, Josse och Eve åker. Såg för några dagar sedan att det kommer anordnas handlerklass i lunchpausen och då blev Eve tvärsugen förstås, hon vill starta med Dessi.

Det regnade till och från hela förmiddagen så jag gjorde i ordning dem inne i stallet, sedan fick de täcken på sig. De använder ju i princip aldrig täcke, mina ponnyer, idag måste nog vara första gången för Dessi så hon gjorde sitt bästa för att försöka rulla av sig det i boxen. Nu har det spruckit upp till blå himmel och tio plusgrader så de ska få gå i vår lilla hage bakom huset några timmar, annars kommer de nog tröttna alldeles på boxlivet. Åtminstone de två yngre - Platina och Dessi.

När jag anmälde tyckte jag Dessi var så snygg men nu tycker jag hon ser lite grov och halvtråkig ut... Ibland kan jag titta på henne i hagen och tänka "Oj så fin!" men ibland ser hon bara seg och trött ut. Tänk att nästa år är det hon som har treårssäsong! Redan!!

Ting är lite tjock och då får hon tendens till underhals. I försomras var hon så fin i mina ögon men då fick hon två silver (38 och 39) så då undrar jag vad hon får imorgon...

Platina har sin vanliga härliga utstrålning men är lite stor om rumpan. Hennes bredspårighet från staketrullningen syns inte alls längre här hemma, men då är det ju också alltid ett hårt underlag - hage eller grusväg. Frågan är hur hon rör sig nu när det är en mjukare ridhusbotten? I somras gick hon ju bättre ju stadigare/hårdare underlaget var. Premieringen var ju till och med på en grusplan.

Hur som - ser fram emot morgondagen :-).

 

Ting

 

 

Platina

 

 

Dessi