Felprioriterat

2016-04-07

Prioriterade helt fel idag. På förmiddagen var jag inne, städade och pluggade. Inget regn. På eftermiddagen hade jag tänkt "vara ledig" och gå ut men då ösregnade det. Skulle så här i efter hand alltså vänt på mina göromål och gått ut på förmiddagen istället. Men men. Gick ut och mockade ur en box i alla fall, nu har jag bara en kvar, sedan är det torrt, rent och fint på alla boxgolv efter vintern. Två eller tre boxar måste ju bäddas igen eftersom de alltid står inne inför utställningar och så, men ändå skönt att få det helt torrt först.

Bokade tid hos veterinären i nästa vecka. Tänkte att Lirio skulle gå och få bli valack.. Han blir två år nu i sommar, är inte visad sedan han var föl. Tycker han är jättefin med sin fuxfärg och ljusa man men det är inget som hindrar att man är fin och valack samtidigt :-). Ska det göras före sommaren är det dags nu tycker jag, snart är det varmt och flugigt i luften och därför föredrar jag att göra det nu. Alternativet är i höst, men om jag ändå bestämt mig för att kastrera kan det lika gärna ske i vår. Kan inte låta bli att tänka - tänk om han skulle ha en chans att bli godkänd då! Och så har jag kastrerat! Men det får vara så, ingen skulle bli gladare än jag om han blir en snygg och trevlig valack istället!

Tänkte ta med Platina och visa upp tandtraumat på en gång också, vill ha det dokumenterat om det skulle bli något krångel med den kommande tanden.