Sparkar hos Smilla!

2016-01-18

Sedan sist har termometern varit nere på -20° flera dagar igen även om det nu bara är hälften av de graderna, konstigt nog har det varit ganska skönt ute ändå. Mycket sol och blå himmel hela helgen, även om jag själv spenderat alla dagarna på jobbet.

I lördagskväll, efter jobbet då, mockade jag först och sen gick jag ut i hagen och satte mig med handen under Smillas mage och där sparkade det!! Jajemen, lätta små buffar, så härligt att känna :-). Hon hade ju ont i magen i slutet av november, men det var inte typiska koliksymtom, så jag hade funderingar kring om det var någon kastning. Men det var det alltså inte, vilken tur.

 

 

Smilla, det vill säga Hot Smashing Lady, med nosen i
den goda mellanmålshinken.

 

 

Smilla längst till vänster lämnar höet,
har fått nys om att det vankas gott inne i stallet :-).

 

 

Smilla har blivit lite smal av att ha en hungrig dotter, det är ingen fara än men sedan några veckor tillbaka får hon lite extra mellanmål i form av kornkross och müsli och det tycker hon är väldigt gott. Hon är i vanliga fall försiktig av sig och flyttar sig alltid för de andra i flocken, endast Safena och Dessi undantagna, men när hon förstår att det är mellanmål på gång tränger hon sig längst fram till dörren för att bli insläppt i stallet. Tänk vad lite godissug kan göra för självkänslan, det är så gott att det är värt att gaska upp sig för att komma fram.