Mars månad

2016-03-02

Mars månad redan!

Ruta hälsar från sjukboxen att hon har det AStråkigt. Hon har sett sig ordentligt trött på stallets fyra väggar dagtid nu. I fredags avslutades Metacamkuren och jag tycker nog inte det blev någon skillnad på hur hon rör sig, hon verkade inte få ondare. Hon har absolut inte så ont som hon hade för några veckor sedan, hon har nu inga större problem att vända runt sig själv och hon sätter ner hovarna ordentligt. Men hon är ändå lite ömfotad, går stelt på något sätt och har blivit väldigt uttåad i fram. Uttåigheten beror säkert på att hon sätter ner hovarna på det sätt som gör minst ont. Hon står kvar inne i box dygnet runt men det är hon som sagt trött på. Selene sällskapar vidare på halvtid, hon gnäggar och blir så glad när hon får komma ut i hagen fram på eftermiddagen. Men stackars Ruta ♥.

 

 

Lilja börjar bli ganska rund om magen, hon har lite mer än tre månader kvar av dräktigheten. Vilken skillnad det är på hennes figur denna gång jämfört med den förra, då syntes det knappt att hon var dräktig förrän på slutet. Nu är hon så fin, det bara lyser om henne.

Smilla däremot syns det inte mycket på, hon är smal, men det är väl bara för att hon har Safena vid sin sida och det blir inget överskott kvar. Jag var tvungen att dubbelkolla sparkar igårkväll på henne, men hon har full fart i magen så fölet finns där i alla fall.

 

 

Pettersbacka Lilja