Skogslotten

2016-10-31

I lördags var vi då till Skogslotten i Norrköping och precis som vi trodde blev det en riktig heldag. Vi gick upp 03.45, åkte en timme efter det och ungefär 18 timmar senare parkerade vi transporten utanför stallet igen, klockan 23.15..... Men det var 18 roliga timmar :-).

Dessi var först ut av våra. Hon gjorde en jättefin visning och belönades med 39 poäng fördelat på 88788. I lunchpausen visade Eveline henne i handlerklass också, det gick bra förutom att Dessi for iväg som en kanonkula under ärevarvet, bara tur att Eveline inte tappade henne!

 

 


Dressed For Success 2 år

 

En liten stund senare var det Platinas tur. Hon fick vid rangeringen äran att gå först i en ring med tre ston och blev således klassvinnare med 39 poäng. Roligt var att hon belönades med en 9:a för sin trav, hela raden var 87789.

 


Pettersbacka Platina 3 år

 

När eftermiddagen kom var det dags för Ting. Hon gjorde sitt bästa för att inte se glad ut i ringen, jag gjorde mitt bästa för att få henne att ändra sig, men hon var tämligen ointresserad. Hon placerades på en fjärdeplats med 38 poäng - 87887. Ja ja.

 

Little Miss Attitude 8 år

 

När allt var färdigt var klockan 18 och då avslutade vi med en trevlig middag på McDonalds i Norrköping tillsammans med härliga människor innan hemfärd. Rolig dag!