Sidflytt

2016-01-29

Igår fyllde Linnea 9 år - hipp hipp hurra för henne! På kvällen bjöd vi på födelsedagsfika och medan vi andra drack kaffe gick Eveline ut i stallet tillsammans med kusin Madde och mockade alla boxar inklusive stonas utedrift. Tackar tackar! Väldigt skönt att mockningen var gjord när gästerna åkte hem och klockan var över 21, det enda som återstod var att ta in damsällskapet för natten.

Åh jag gillar de tre unga bruna så mycket - Platina, Dessi och Safena. Alla är så fina och jag vet att jag sagt det förut. Safena var så fin ute i hagen idag, hon börjar växa till sig samtidigt som hon fortfarande ser fölig ut. Hon kan trava väldigt snyggt när hon har lust ute i hagen, men det är då det, en helt annan sak att göra det vid hand i en utställningsring.

Platina fick nyss flytta från ungsto till avelssto här på sidan, ja så är det, hon blir tre i sommar och då är det dags. Tänk att hon snart är stor nog för betäckning, har inte bestämt några såna planer ännu, men det är inte alls omöjligt att hon får träffa sin första hingst i sommar :-).

Nu är det inte mycket snö kvar, det är nästan bara där plogvallar och snöhögar legat som det fortfarande är vitt. Undrar om det kommer mer vinter, det borde det nästa göra, men vem vet.