Lätt att bli bortskämd

2016-12-20

I helgen laddade vi med hö igen. Jag ringde på söndagsförmiddagen och önskade få ett lass hemkört innan jul. Knappt tre timmar senare ringde bonden tillbaka och frågade om det gick bra att leverera på en gång. Ja tack förstås! Himla suverän leverantör! Dessutom brukar han ha ett par av sina vuxna söner med sig när han kommer, sedan jag själv, Micke och Josefine på det och ett lass hö är inlastat på ett litet kick. Lätt att bli bortskämd :-).

Jag och Josse har varit ute på några korta promenader med fölen också, utan sina mammor, men två och två. Alla är pigga, glada och spralliga. Några av de andra har också fått gå på tur, men de senaste dagarna har det varit väldigt isigt och halt på vägen så de har fått hålla sig i hagen.

Många av den kommande säsongens utställningsdatum har släppts och det ser vi fram emot. Tråkigt är dock att både Söderhamn (Shetland Nord) och Nyköping (Shetland Öst) har precis samma dag. Så då blir det tyvärr till att välja, vi hade givetvis gärna velat åka på båda. Ronny Johnsson dömer i Nyköping och det lutar nog åt det hållet då... Men detta är inte förrän i mitten av juli så saker och ting hinner ändras.