Fin kväll

2016-09-05

Alla årstider är vackra, nu är det september och det känns som att hösten är här. Jag och Eveline har varit duktiga nästan hela detta år med vårt mål att uppnå två promenader i veckan med killarna. Ikväll kom kvällssolen precis lagom till vi skulle gå :-). Killarna går kvar i sin sommarhage vid gamla stallet och det får de göra några veckor till, det finns gräs kvar och som vädret säger nu ska det ju bli sol, varmt och uppehåll ett tag framöver.

 

Eveline tillsammans med Lirio och Fenix tidigare ikväll.

 

Fenix är en riktigt trevlig kille (om det är nu det han är..??) och han har redan hunnit bli fyra år gammal. Han och Lirio har lite olika behov av mat relaterat till olika ålder och tillväxt och det börjar synas på honom, magen börjar rundna till..

 

 

Pettersbacka Fenix

 

Imorgon skall vi utröna om Fenix får något halvsyskon nästa år. Med tanke på att det är Ting vi då pratar om skulle jag bli högst förvånad om hon var dräktig. Lilja och Platina ska också kollas, om det går, ingen av dem är ultraljudad tidigare så jag vet inte hur de ställer sig till det hela. Vi vet inte heller om veterinären har tillräckligt smala händer/armar för att kunna genomföra undersökningen. Men jag hoppas att allt går enligt plan! Och Ting har han varit in i tidigare så där ska vi väl få ett svar i alla fall.