Jaaaaa!! Diplom!

2016-07-23

Jaaaa!! Vilken bra dag, Platina fick sitt diplom!!

Imorse åkte vi till Österbybruk, solen strålade och vi parkerade bredvid en transport med ett stor bastflätat ardennersto med ett jätteföl vid sidan. Jag tänker inte så ofta på att mina hästar är så små som de är, men just idag blev det väldigt tydligt, det hade nästan varit roligt att fota Lasea tillsammans med ardennerfölet.

Hur som, Liljas föl Lasea var allra först ut i ringen av samtliga raser och hon skötte sig alldeles utmärkt. Hon stod still, skrittade fint men traven blandade hon med lite galopp. Ronny Johnsson, domare för dagen, gav henne den fina raden 88887 och därmed klass I. Bra premiär tycker jag!

 

Pettersbacka Lasea 7 veckor gammal.

 

Direkt därefter var det 3-årsring innehållande 3 ponnyer där samtliga erhöll avelsdiplom! Platina var den enda minin och jag tycker att hon var så fin idag, men så var det hennes bakdel då.. Visningen gick ganska bra, Josefine sa när vi väntade på rangering att traven hade sett bra ut men skritten sådär. Blev så jätteglad när jag hörde raden, den löd 89779, det blir alltså de åtråvärda 40 poängen och därmed diplomet!!! En nia på traven! Ååå så härligt! Det är hon värd, fina tjejen!

 

Pettersbacka Platina 3 år gammal.