Sned korsled

2016-06-28

I morse åkte vi iväg till Eskilstuna för idag hade Koko äntligen tid för oss! Platina har inte sett bra ut sedan hon rullade in under staketet för två veckor sedan och det var väldigt tydligt att något hänt. Koko kände igenom från nacke till svans och fann en sned korsled, han trodde att detta utan tvekan hade med "fläkningen" att göra. Efter en halvtimme med nålar knäckte han till och nu är det bara att hoppas att hon efter lite vila återgår till normal kroppshållning. Jag tror absolut att hon hade ont av detta, innan tillrättaläggningen blev hon väldigt sur på Koko och hans behandling när han var där och klämde, men efteråt var hon en helt annan avslappnad och lugn tjej.

Ting fick också följa med, inte för att jag sett några konstigheter hos henne utan för att hon aldrig är kollad och hon har ju körts en hel del under de senaste åren, så man vet ju aldrig. Men där fanns inga equiterapeutiska bekymmer alls utan hon var mjuk och fin i hela kroppen. Skönt att veta.

Katalogen till Söderhamn har kommit, Safena kommer att visas som sista häst på hela utställningen. Inte ofta den avslutande hästen är ett 1-årigt ministo! Hon är dessutom själv i sin klass.

 

Pettersbacka Safena