Inget gethus heller.

2016-03-30

Idag har vi tränat lite inför Bro med Ting och Platina, både hoppning och agility. Eftersom det är så kul att hoppa fick även Dessi, Safena och båda killarna några språng de med, Dessi tycker verkligen det är kul med hinder men det gör inte Fenix. Det är som att han inte kan hoppa, han kan liksom inte göra själva hoppsprånget. Det gör han inte i hagen heller, de har ett dike där Lirio hoppar flitigt medan Fenix väljer den väg där det är grundare och går att komma över med vanliga galoppen. Galoppsprång har han inga problem med, men att ta i och sträcka ut över ett hinder verkar inte funka. Undrar om det bara är att han inte gillar det eller om det har något att göra med hans "speciellhet"?

Det finns absolut inget gräs att tala om än här, men vi har ändå öppnat hagen bakom huset några timmar om dagen på slutet. Stona tycker det är mums trots att det bara är gammalt torrt gräs från förra året, de har inte varit in där sedan i maj i fjol så det är klart att det ändå är lite roligare än heltomma vinterhagen. Det innebär att de går cirka två meter bakom vårt tv-rum, vackert!

 

 

Om vi någon gång skaffar dvärggetter skulle de nog gilla den här hagen med mycket stenar, berg och klättring i. Jag och Micke brukar prata om det ibland, dvärggetter alltså, de är ju så små och fina. Men de ska väl ha lite svårt att hålla sig inom staketen sägs det och det lockar inte. Och inte har vi något gethus heller :-).