Färg på puts o häst

2012-08-03

Igår blev Fenix en månad gammal, det firades med att väga honom. Han väger nu 26 kilo, har alltså mer än dubblat sin vikt sedan födelsen. Är förresten lite fundersam över hans färg, har sedan han föddes varit helt säker på att han är brun. Men allt eftersom fölpälsen faller blir jag mer och mer osäker, pälsen under är så svart. Huvudet blir alldeles sammetssvart, likaså på insidan av både fram- och bakben. Inte för att det spelar mig någon som helst viktig roll men jag vill ju såklart ändå veta! Har lagt ut foton på forumet, diskussionen verkar ändå luta åt att han trots allt är brun. Det återstår om inte annat att se ju mer han fäller.

Tänk att nu har jag målat all puts både in- och utvändigt färdigt i stallet! Fantastiskt skönt! Ett stort projekt av stallbygget ur världen! Men än finns det mycket kvar att pyssla med där ute.

Framsidan:

 

 

Baksidan:

 Idag tog vi (jag och Josse) nya foton på Lilja också, de på hennes sida är från i höstas. När hon gick ut i hagen igen kom jag på att jag tyvärr inte klippt hennes skägg, men korten får duga ändå.