Bästa bruna

2012-10-21

Igår åkte vi tidigt och kom hem sent, det är 25 mil enkel resa till Insjön så hela dagen går. Det var ingen fundering kring sommar- eller vinterdäck, dagen bjöd på åtta plusgrader men tyvärr började det regna vid lunchtid och det strilade ner resten av dagen. Inne i ridhuset var det i alla fall trevligt, många glada människor och dömde gjorde Hans Persson. Inga miniklasser fanns, alla storlekar blandade.

Lilja och Fluora visades nästan på en gång. Lilja fick 38 poäng och ett ganska fint omdöme.

 

Pettersbacka Lilja

Fluora fick 37 och då var det tyvärr två sjuor i början av raden vilket inte är så strålande. Fluora är väldigt söt men hon är lite kompakt och kort i kroppen och halsen är grov, jag tycker hon har fint huvud men Hans tyckte det var lite stort.

 


Pettersbacka Fluora

 

Fluoras huvud

 

Strax före lunchen visades ston utan föl. Selene gick tvåa i sin klass, vann gjorde Kanrikas Honey som senare under dagen blev korad till BIS. Selene var extremt ointresserad av att visa upp sig, jag är tveksam till om hon lyckades ha öronen spetsade mer än tio sekunder sammanlagd ringtid. Men vad hon i alla fall hade lust att göra var att visa sin fina trav, den fick hon en nia på som så många gånger förut. Jätteroligt! Slutsumman blev 41 och det är jag verkligen supernöjd med! Hon fick också ett pris för "Bästa bruna" som var skänkt av Stuteri Kanrika - tackar!

 

Skäpperöds Selene i sedvanligt höstregn!