RS och ID

2012-09-14

Vilken fart! I söndags premierades Ruta, i måndags lade jag hennes papper för RS-ansökan på lådan, igår torsdag fick jag hämta ut hennes RS-nummer som blev 6711. Hur kunde det gå så fort!? Fantastiskt!

Idag har min ID-kontrollant varit här och tittat på Fenix så nu ska hans papper skickas in också, blir spännande att se om det går lika undan. Eftersom vädret är kasst idag med tio grader, regn och snålblåst så tog jag in Fenix med mor i stallet imorse, så att han inte skulle vara blöt när ID skulle göras. Åh vad det kändes mysigt! Att få ta in dem alltså, kändes såå bra.

 

Fenix i Kolbäck

I förrgår var det sommarvärme ute, jag passade på att putsa alla fönster i stallet, de var kladdiga av kittning och målning. Skönt att ha det gjort medan man slipper frysa om fingrarna, snart är det väl minusgrader ute igen.

Många promenader till postlådan nu förresten, skickade iväg anmälningar till halloweenutställningen i Insjön idag. Har anmält Selene (perfekt hull just nu, men hur är det om fem veckor?), det blir hennes sista utställning som "normalårig", nästa år är hon veteran! Anmälde också Lilja och Fluora, de behöver göra ett genrep innan deras treårssäsong börjar. Lilja har breddat sig så fint över rygg och kors i sommar, Fluora har tyvärr gjort detsamma trots att hon inte alls behövde, hon var i lagom hull redan innan..