Steg 1 el: klart.

2012-08-17

En stycke elektriker kom idag. Han satte upp en central i stallet och kopplade in inkommande kabel, sedan gick han in i vårt hus och kopplade ihop den centralen med utgående kabel. Detta var ganska pyssligt och tog honom precis hela arbetsdagen. Han lovade att komma tillbaka på måndag, om han håller det återstår att se. På eftermiddagen kom också en kille från det företag som schaktar/gräver/grusar åt oss, han fick direktiv av mig om hur vi önskar markplaneringen. "Ses på måndag då!" sade jag åt honom (man kan alltid försöka). Då skrattade han lite, det verkade inte vara att tänka på, mer troligt "Ses i december" lät det som...

Jag har satt upp sju stycken lister i sadelkammaren och provhängt några rosetter, det blir nog finfint. Ska hänga dem i kronologisk ordning, hoppas få tid till det imorgon.

Ruta har fått dra Roslagsrockard igen, hon var inte lika lugn som förra gången men det gick i alla fall jättebra, hon stressade upp sig lite i vändningen bara, kände sig nog lite fångad mellan skaklarna. Jag satt upp i vagnen också och det var lugnt, åkte nog med nästan halva vägen. Roligt!