Strålande dag

2012-05-26

Vilken härlig dag! Utställningen var helt perfekt (om man undantar mina hästars resultat kanske) med strålande sommarsol och nära till allt såsom parkering, ring, sekreteriat och vatten. Marknad med karuseller och godis. Bra ljud i högtalarna, vackra ponnyer och många trevliga människor att prata med. Återkommer gärna!

Så till mina hästar då. Jag är helt nöjd med Rutas prestation, målet för henne är att få klass I och det fick hon idag med sina 38 poäng. Hon gick som ponny nummer tre av fem i sin klass och det tycker jag var jätteroligt.

Fluora och Lilja. Lilja är för tunn, det visste jag egentligen. Hon var ju det förra sommaren också men med vinterpälsen på tyckte jag att hon blivit bättre. Men när vi kom hem från Gotland hade hon börjat fälla på allvar och då såg jag att samma typ av kropp som innan kom fram. Dumt att ta med henne förstås. Hon fick 36 poäng. Fluora lider inte av samma problem men hon fick inte speciellt mycket bättre poäng, 37 stycken fick hon. Både Lilja och Fluora var dessutom stela och rörde sig inte riktigt snyggt. Vad kan ligga bakom det då? Ingen aning.

Foton är tagna och jag ska lägga in dem imorgon.