Annandag

2012-12-26

Så har halva annandagen passerat och idag regnar det. Stor risk för strömavbrott, alla träd är otroligt snötyngda. Igår, juldagen, var vi utan el från 14.30 till 23.30, tur att vi för några år sedan köpte oss ett litet elverk. Med hjälp av det har vi alltid fungerande vatten både inne och ute i stallet, vattnet är ju annars något man saknar enormt vid elavbrott. Vi har också ett uttag inomhus som kopplas till elverket och där kan man sedan sticka i vad man är i behov av. 

Min egen förkylning är inte direkt något bättre. Evelines öron börjar kännas okej. När vi ändå är igång med sjukdomar landade det en sväng magsjuka här imorse också, det var Linnea som fick den äran, jag hoppas hon är den enda.

Linnea följde i alla fall med mig ut för att mocka på eftermiddagen, när vi stod i hingsthagen och hälsade på killarna knakade det till och ett mindre träd tackade för sig. Marken verkade kännas som för långt ner, istället fick vårt staket ta emot det. Jag gick dit och tittade, tror inte staketet gick sönder men som jag skrev tidigare, vi måste ut med motorsågen och röja lite varstans.