Utflykt till Falun

2012-02-20

Igår åkte jag och Johanna (Skärgården) till Falun för att vara med på Shetland Nords årsmöte. Eller strax innan Falun var det, Bengtsheden. SMHI hade varnat för rikligt snöfall med snödrev och ishalka så vi åkte i god tid och Johanna körde så lugnt och fint så. På plats fick vi lyssna till den sista stunden av ett föredrag som nog hade varit riktigt intressant (vi hade ej anmält oss till det för att slippa åka så tidigt) och sedan var det lunchdags och därefter ett trevligt och okomplicerat årsmöte.

Hamra ponnystuteri fick tillsammans med Skärgårdens stuteri dela på utmärkelsen Årets Norduppfödare 2011. Gunilla på Kölnäs fick (kanske inte helt oväntat!) pris för Nords bästa utställningsponny under föregående år, hennes Ohna vann och hennes Omega kom på andra plats.

Efter det bar det av hemåt igen med ett stopp för god middag på Gävle Bro. Mycket trevlig dag!

Nu har sportlovet börjat, idag är det strålande väder och det nödvändiga i stallet såsom mockning och stödutfodring gjordes på förmiddagen. Snart ska vi dit igen och då står pulkaåkning efter Ting och förhoppningsvis tömkörning av Ruta på schemat.

Nedan ett foto på vår katt Silla från i helgen: