Grimman på

2012-05-27

Härlig sommardag även idag. Imorse satt jag och Eveline ute hos Gallium och Fabbe, planen var att smyga på grimman på Fabbe igen. Och tänk - det lyckades! Så nu äntligen är de två släppta på bete, det hade jag velat gjort för flera veckor sedan, men en förutsättning för det är ju att kunna få tag i alla individer. Jag är helt emot att ha grimma på hästar i hagen men nu får Fabbe ha det i några dagar så att jag kan få pyssla med honom.

Har städat lite efter putsningen i stallet idag också. Dörrkarmar och så är ganska nerstänkt men faktiskt inte så svårt att rengöra. Micke har primat (undrar vad det heter på svenska?) golvet i stallkammaren, imorgon ska han flytspackla detsamma och dessutom lägga i golvvärmeslingor. Jag har tänkt ha plusgrader i det rummet året om. Ovanpå det ska han lägga klinker och sedan måste det väl bli skoförbud där inne... Nej då, men det kommer nog att bli så fint tror jag.

Hade tänkt lägga in några foton här idag, men internet är av någon anledning inte att lita på ikväll så det får skjutas på till morgondagen.