Fruset vatten

2012-02-05

Har precis anmält mig till årsmötet för Shetland Nord, det är om två veckor uppe i Falun. Ska åka tillsammans med Johanna från Skärgården och eventuellt någon till, roligt att få tillfälle till att umgås en hel dag.

Något som är mindre roligt är att vattnet har frusit nere i stallet... Det är elslingor i vattenledningarna så det borde inte frysa men nu har det gjort det i alla fall. Blir tyvärr till att bära då.

Det har varit riktigt kallt i helgen, runt tjugo om nätterna och tolv på dagarna. Igår åkte Josse och Eve trots kylan pulka efter Ting. Jag sprang förstås. Idag skulle pulkan fram igen men det var en annan luft och innan vi kommit iväg frös barnen så mycket att vi ställde tillbaka pulkan. Istället tog vi en promenad med Lilja, Fluora och Gallium, de var helt glada och vilda och ville bara busa.

Såg nyss att datumen för årets sommarpremieringar lagts ut. Det skulle vara i Österbybruk i år igen, den sista helgen i juli. Sedan vid Säfva Gård i början av september. Österbybruk är ju så bekvämt med tre mils avstånd, anmäler Ruta helst till den om det går.

Roslagens Ponnyavelsförening ska ha en utställning i Norrtälje i mitten av mars. Jag är ju inget fan av vinterutställningar men det är så nära till Norrtälje så egentligen borde jag åka. I så fall skulle Lilja och Fluora få följa med. Ska fundera lite till.