Välkommen Fabrégas!

2012-04-16

Jaha - då har Galliums nye kamrat Axtorps Fabrégas flyttat hit!

Det blev som så att jag (och hela familjen) åkte på en tur till Skåne och hämtade hem honom i helgen som var. Fredagmorgon åkte vi ner till Ängelholm och då hade vi en svart liten dam med oss ner som passagerare, det var Rebeckas nya årssto som flyttade ner till henne från Väddö och Skärgårdens Stuteri.

Lördagen var sedan lugn, Skåne betyder för barnen sommar och bad och därför badade de också. Alla fyra doppade hela kroppen (flera gånger!) i sexgradigt vatten.

På söndagen var det hemfärd och då plockade vi upp Fabrégas i Markaryd dit Kristina på Axtorp var så snäll och skjutsade honom. Har bara sett honom på kort från i vintras och då tyckte jag att han var så fin, jag tyckte faktiskt att han var lika fin nu! Jättehärlig brun färg också. Vi kom hem vid sju på kvällen och då ställde jag in honom i box och så fick han stå inne tills nu ikväll. Han har varit lite nervös i boxen, gnäggat och gått runt en hel del trots att alla de andra också stod inne.

Ikväll separerade jag Gallium och Selene och så fick killarna följa med hem hit och gå in i egen hage. Det gick jättefint att släppa ihop dem, de jagade varandra en del, bets lite och sparkade lite men på det stora hela gick det lugnt till. Mellan varven står de och äter och nu hoppas jag verkligen att de ska finna varandra och ha det riktigt rolig tillsammas. Nedan foton från kvällen förstås!

 

Första närkontakten

 

Lite bus

 

Och så liten rast.