Kissungarna har flyttat

2012-09-07

Ting, fölis och Ruta är redo inför morgondagen. För stunden i alla fall, jag kommer säkert att behöva tvätta Ruta lite varstans en gång till imorgonbitti, för fastän hon har täcke brukar hon lyckas fläcka ner sig. Inte lätt att vara vit. Som tur var har solen lyst en hel del idag, det känns lite hårt att bada hästarna i september så tur att solen sken. Jag badade förstås inte Fenix, men han ville hemskt gärna också bli duschad, vilket konstigt föl!! Han gick omkring lös och nästan bad om att få vatten på sig, till slut duschade jag på hans ben och han brydde sig inte det minsta, spolade alla fyra benen och han stod helt stilla utan att jag höll honom, han hade inte ens grimma. Behåll det badtemperamentet tack!

Märkte att knotten tyvärr vaknat till ordentligt, de gjorde vad de kunde för att irritera, jag fick nästan gå in och hämta en keps.

Igår flyttade Gulis ifrån oss. Jag är säker på att han kommer få ett superhem, han har flyttat till en bondgård en mil härifrån. Han kommer att vara inne i hemmet och som sällskap har han en hundvalp som också är alldeles nyinflyttad. Och idag flyttade Svartis hem till samma familj som Gråis (förra årets kattunge) gjorde förra året. Gråis trivs jättebra där, hoppas hon tar emot sin lillebror med öppna tassar. Vår katt Silla är för tillfället lite fundersam vad som hänt med hennes två ungar men det är nog som vanligt imorgon igen.