Full aktivitet

2012-03-15

De två senaste dagarna har det hänt saker! Igår kom en grävmaskin (inklusive maskinist) och grävde en ränna genom hagen från huset ner till stallet och sedan från stallet längs med vägen dit. Mellan hus och stall har idag lagts elkabel och vattenledning, i rännan längs vägen har en elkabel lagts för planerad belysning. En rörmokare har varit här för att kolla hur vattnet ska kopplas från huset och en elektriker av samma anledning fast gällande elen förstås. Jag och Micke har hjälpt till där vi kunnat och så har vi skottat sand över ledningarna i rännan.

Imorgon ska grävmaskinisten återfylla rännorna och jag håller tummarna för att han även får tid att planera ut framför stallet igen. Just nu ser det ut som ett kaos av alla jord/stenhögar från rännorna men hoppas att få ordningen återställd imorgon.

Årets första tussilago är hittad och även plockad. Snödroppar och krokusar blommar. Vitlöken har kommit upp i trädgårdslandet. Vårsolen är här. Tänk om det skulle komma snö nu? Ingen omöjlighet egentligen.