Stallfoton

2012-09-21

Shoppade nya fodertunnor på Granngården idag. Tidigare har jag haft stora gröna regnvattentunnor, men nu får jag lite mindre plats för fodret jämfört med i gamla stallet där jag hade en hel höskulle. Nu köpte jag 70-liters svarta rektangulära tunnor med lock, det kommer att få plats fem stycken bredvid varandra under foderbänken, blir jättebra.

Pysslar på i stallet, hade med kameran ut idag:

 


Stallgången emot stallkammaren

 

Stallgången åt det andra hållet.

 

Stallkammaren framifrån. Har satt upp mina två diplom, mina två SUCH och så registreringsbeviset för Pettersbacka. Roligt att få titta på detta varje dag, de har bara suttit i en pärm tidigare.

 

Inne i stallkammaren.

 

Har också gjort en tavla där hästarnas födelsedagar står utskrivna. Barnen tycker gärna att vi ska fira dem med en morot eller så, jag har ganska lätt för att glömma när de fyller men nu ska det bli andra bullar!

 

Har satt upp alla rosetter i kronologisk ordning på lister inne i stallkammaren också. Vet att jag skrev om det tidigare, hur jag skulle göra. Har hittills haft dem nerpackade i en låda inomhus i en garderob. Men nu ska de beskådas har jag tänkt. Känns som att blått är den dominerande färgen...