Målar på!

2012-07-12

Målar på i stallet, tycker det går ganska fort faktiskt. Har nu bara en långsida kvar med brun färg omgång nummer två, sedan är hela stallet och utedriften färdigmålad. Men sedan har jag utsidor kvar, framsidan ska få en strykning till och baksidan har jag inte börjat på. Boxinredningen är färdig sånär som på en grind och två boxlås. Har satt upp grimkrokar idag! Micke har fogat klinkergolvet i stallkammaren, där inne fattas golvlist och utsalning kring dörren och sedan är det bara att börja hänga in saker! Oj så roligt det känns!

Idag har Fenix upplevt sitt första åskväder, han tog det hela med ro. Det var ordentliga regn- och åskskurar hela eftermiddagen men han bara sprang runt och busade. Han är så otroligt pigg och söt! Min bror var här och hälsade på honom idag, igår var det två olika grannar med barnbarn som kom och beundrade honom. Som skönt var tycker jag så var båda barnbarnen små så de tittade bara från utsidan av staketet.

Har fått hälsning från Selene, hon har precis avslutat sin första brunst hos Foxen. Det återstår att se om det gav något, betäckt är hon i alla fall.