The Next Episode RS 550

2011-08-15

Efter en familjedag på Kolmården och en natt på Vildmarkshotellet stannade vi hos Ellinor och Thiffanny för att låna hem hingsten The Next Episode RS 550. Bitis, som han kallas till vardags, stod redo i stallet, brun och fin. Han klev snällt upp i transporten och vi körde raka vägen hem till de väntande damerna. Ting blev väldigt lycklig över det nya sällskapet, hon drog runt i fullt ös och flirtade allt vad hon orkade. Bitis var inte sen att hänga på och de verkade ha en trevlig första kväll tillsammans.

 

 

Selene var inte redo för date ännu, däremot ville hon gärna ha ett finger med i spelet i alla fall. Där får man nog ha lite koll så att hon inte styr och ställer för mycket.. Hon borde få en 30-dagars brunst under nästa vecka någon gång. Eller möjligtvis redan i helgen.

 

 

Resten av gänget hade fått byta hage och det tyckte de var orättvist. De var helt vilda, galopperade varv på varv och gnäggade. Till och med Lätta sparkade bakut så egentligen måste de haft riktigt roligt trots orättvisan. Emellanåt parkerade de sig längs staketet och skrek på Bitis som genast kom och pratade. Nedan saknas Fluora som tagit en egen liten busrunda.