Mitt i sommaren

2011-07-01

En varm och kvav dag är slut, jag har varit ledig, perfekt! Juli månad började vid midnatt, det betyder att det redan är i mitten av sommaren.

Körde Ting, hon bjöd på så fint idag med. Riktigt bra skritt tror jag, i alla fall kändes det så bak i sulkyn där jag satt. Man märker att hon börjar få ökad kondition, hon orkar trava på mycket längre än tidigare. Efteråt fick hon bada i slangen, hon kom på att hon kunde dricka samtidigt och det tyckte hon var kul. Sedan visningstränade jag Lilja, även det avslutades med slangen. Det var första gången hon träffade på den, hon tog det ganska lugnt och fick duscha ben och rygg. Annars var hon ganska kaxig idag, när jag borstade henne och drog vinterpäls (ja, hon har kvar trots den tropiska värmen) kickade hon rejält efter mig flera gånger. Som tur var ingen träff.

Imorgon kommer jag säkerligen att känna mig helt ledbruten, jag har nämligen målat takfot i två timmar nu på kvällen. Det är ingen ultimat arbetsställning; stå på stege, titta uppåt och måla ovanför huvudet. Men hela framsidan blev i alla fall klar, bara lika mycket till då på baksidan..