Fem kilo upp

2011-08-02

Idag är fölis en vecka gammal. Vi vägde honom och han hade gått upp fem kilo, han väger nu precis tjugo. Han och Selene fick in till de andra idag och det var inga som helst konstigheter från någon part. Alla var lite nyfikna men tog det lugnt, det blir nog roligt för Gallium med lite fler som rör sig omkring honom.

Nu när många säkert är färdiga med sina betäckningar för året är det snart dags för oss att börja! Det är inte många veckor kvar av säsongen, det hinner inte bli så många brunster, vi får se hur det går.

Anmälde idag Selene, Fluora och Gallium till utställningen i Köping. Det var tre år sedan Selene var ute sist så det blir roligt. I höstas anmälde jag henne och Fluora till Insjön men då blev Fluora halt, så Fluora är aldrig visad. Ska bli intressant att få ett omdöme på henne med. Och så lille Gallium förstås. Egentligen gillar jag att fölmönstra men eftersom premieringen på Säfva gård är samma dag som Köping var jag tvungen att välja. Nu får jag visa tre stycken, annars hade det bara blivit den lille gossen.