Ren och fin transport

2011-10-14

Tillbringade ett par timmar av eftermiddagen med att skrubba transporten med en scotch-brite. Det är aldrig fel - bara jobbigt - och det känns suveränt när det är gjort. Värst är givetvis taket, enda gången jag ser det är de få tillfällen jag hämtar hö med med släpet (står på en skulle och kastar ner), men då blir jag så irriterad om det är grå/grönfläckigt. Lite synd att släpet inte skulle parkeras för vintern nu förstås, det är några planerade turer kvar, men det borde räcka att spola av det med högtryckstvätten efter dem.

Katalogen till Kolbäck har kommit, utställningen börjar inte förrän klockan elva! Lyx! Kommer inte behöva åka förrän åtta hemifrån. Men det får man förstås tillbaka efteråt, blir sen kväll istället.

Har klippt skäggen inför utställningen idag också. Jag och Linnea gick ut i hagen och klippte en efter en, alla stod lugnt och fint, till och med Gallium. Jag tror nästan att Ting blev lite avundsjuk, hon skulle nog gärna velat följa med till Kolbäck. Vad otroligt skönt att hon fick avelsdiplomet, tänk om det hela hade hängt på nästa helg.. Jag tror hon lagt på sig några kilo sedan sommaren också.

Någon som också lagt på sig är Selene, när hovslagaren var här förra veckan kommenterade hon "Ja den där är dräktig i alla fall, det syns ju!" Lurad, sa jag, hon är för tillfället i full brunst. Men jag håller med, hon ser riktigt dräktig ut, vet inte om jag ska skylla på den senaste hagen jag öppnade eller vad som hänt.