Ordningen återställd

2011-05-12

Ordningen är återställd - flocken samlad igen. Alla blev nöjda och glada, gladast att träffas blev nog Lätta. Hon och Ruta fann varandra på cirka en sekund, varje gång de varit åtskilda blir det samma sak, Lätta blir så glad vid återseendet. Ting blev också väldigt glad över att få tillbaka det yngre sällskapet, hon for i luften och busade runt ordentligt en stund. Sedan fortsatte alla med sitt, det vill säga äta.

Igår var lantmätarna här och mätte ut vår tilltänkta mark. Det strulade ju en del med en samfälld väg som går över våra hagar för några månader sedan, men nu verkar det ha löst sig och det verkar som om vi ska få köpa det som var tänkt.

Idag skulle det regna här, men än så länge skiner solen. Vi har inte fått ett dugg nederbörd sedan snön började smälta, det är dammigt och torrt. Inte så långt härifrån kom det både regn och snö för någon vecka sedan, men inte hos oss. Jag älskar ju värme och vill gärna behålla detta sommarväder med 25 plusgrader, men någon droppe regn skulle säkert inte skada för växtlighet och grönska.