Solsken och kalasridning

2011-07-10

Denna helg har jag varit ledig och solen har skinit. Varmt och skönt men hästarna håller nog inte med - mycket flugor och broms tyvärr. Igårkväll hade vi barnkalas och Lätta fick göra en insats, hon fick ta ett antal turer fram och tillbaka till soptunnan med olika barn på ryggen. Till soptunnan har vi ca 75 meter så de fick bara rida en kortis var, vid soptunnan var det nämligen barnbyte. Ting gjorde en annan slags insats - jag tror aldrig att hon bitit någon av oss men igår tog hon ett litet grepp i midjan på en av tjejerna. Aj aj, men antagligen tyckte hon att det var lite väl rörigt i hennes annars så lugna hage.

Lilja och Fluora har nästan tappat all sin vinterpäls nu, lite kvar på korset. De är så olika varandra i typ tycker jag. Det skulle vara intressant att visa dem för samma domare vid samma tillfälle. Jag vet att jag skrivit detta tidigare, men de var så olika redan vid födelsen. Har fortfarande inte bestämt mig för om Lilja ska få följa med till Väddö eller inte.

Ting och jag har varit ute med sulkyn tre gånger denna vecka, hoppas på lika många turer under den kommande. På lördag kommer hovslagaren och efter det är det bara en vecka kvar till premieringen och så dagen efter det Väddö. Spännande!