Mer hö

2011-04-13

På fredagkväll ska jag på en föreläsning om hästens parasiter. Det har jag varit på några gånger förut men eftersom det var tre år sedan sist är det nog dags att uppdatera sig lite. Tycker det är jätteviktigt att inte avmaska utan anledning med tanke på att resistensen tyvärr är på god frammarsch. Vad ska vi göra utan fungerande avmaskningsmedel? Och ännu värre - vad ska vi göra utan fungerande antibiotika?? När jag nu tog upp resistens. Det är en mycket allvarlig fråga som jag tror att många inte förstår vidden av.

Var och hämtade mer hö på kvällningen, det började sina på skullen och det är nog någon månad till det finns så mycket gräs att de kan livnära sig på det. Sedan måste det ju finnas hemma till sommaren också, alltid är det (tyvärr) någon som behöver stå inne av någon anledning, så behövs det till transportåkning, utställningar osv.

Usch vad jag har svårt att bestämma mig om Ting ska betäckas i sommar eller inte.. Å ena sidan vill jag köra henne ordentligt och visa henne på utställningar, å andra sidan tänker jag att jag kan göra både körning, utställning OCH betäcka..