Midsommar passerat.

2011-06-26

Midsommarhelgen passerad. Idag har det varit sommarvarmt ute igen, bara att njuta. Jag körde Ting på förmiddagen och det gick jättebra, hon var laddad och travade på som bara den. Det var nästan en månad sedan sist; de två senaste veckorna har jag inte hunnit så mycket mer än att försöka sätta mig in i nya jobbet, de två veckorna innan det tränade vi bara inför Söderhamn.

Den beställda Roslagsvagnen är inte färdig ännu och det är bara bra för vi har inte tid att hämta den, man får helt klart räkna med en heldag tur och retur Tidaholm, så det är ingen brådska med att den blir klar. Jag har börjat kika runt lite efter ny sele också, det ska bli en sådan med. Jag önskade mig bidrag till den i examenspresent och fick så det ska räcka, kul.

Tog ut Lilja på lite träning idag med, tog en promenad med skritt och trav och även någon uppställning. Det gick helt okej, hon följde snällt och glatt, det är huvudsaken. Men däremot är det inte helt lätt att få tag i henne i hagen, för tillfället är hon den enda som är trixig att få tag i.

Sista anmälan till Väddö har passerat och Johanna berättade att det var cirka femtio ponnyer anmälda, det ser vi fram emot! Josefine och Eveline har även detta år fått hedersuppdraget att vara prisutdelare och de är så stolta och glada över det. Det kommer att vara utomhus så man får hålla tummarna för vackert väder, åtminstone uppehåll.