Drar päls igen

2015-06-17

Har börjat jobba extra med pälsdragning på Platina och Ruta nu, det finns tyvärr en hel del kvar. Väldigt segt med släppandet hos oss i år. Det är bara lite över en vecka till Rimbo så vi får se hur jag lyckas med det hela innan dess.

Ting och kavaljeren tar det ganska lugnt med undantag för den första kvällen. Själva ihopsläppet och de första timmarna efteråt var lugna gatan men sedan satte de fart och sprang och sprang. Men det lugnade ner sig och nu äter de nog mest.

Övriga ston i alla åldrar är också intresserade av vad som händer så det gnäggas och låter lite mer än vanligt hos oss för tillfället.

Smilla har bara en vecka kvar till planerat datum men där händer inget speciellt, juvret växlar ganska mycket i fyllnadsgrad från dag till dag, precis som det gjort sedan i slutet av april så inget alls som säger att det skulle närma sig någon fölning ännu. Jag vill helst ha föl idag :-), skulle vara så mysigt, men eftersom det väntas regna ett antal dagar framåt och jag själv jobbar hela midsommarhelgen skulle förstås det allra bästa vore om hon väntar en vecka till.