Lyckat i Ockelbo

2015-06-13

Hemma igen, glada och nöjda, från utställningen i Ockelbo. Ett riktigt fint väder har det varit, även om vi var inne i ridhus är det skönt med bra väder utanför. Domare för dagen var Maria Jansson och eftersom det inte var jättemånga ponnyer anmälda blev det en ganska kort dag, vi behövde inte åka hemifrån förrän klockan 8 och var sedan hemma igen redan klockan 18, skönt.

Först ut hos oss var Eveline med Selene i handlerklass, de har övat och tänkt igenom vad som behövde bättras på sedan förra starten i höstas. Idag var de fem stycken och Eveline blev mäkta stolt när hon placerades först med fin kritik för sin visning och skrapade ihop hela 42 poäng!

 

 

Efter det visades våra på rad kan man säga. Lilja och Ting startade i samma klass innehållandes fem deltagare och jag hade inte väntat mig att Lilja skulle vinna den, men det gjorde hon! Jag som var rädd att hon skulle ses som för slank. Hon fick 8:or rakt igenom och därmed 40 fina poäng. Kul!!!

 


Pettersbacka Lilja, klassvinnare, 5 år gammal.

 

Ting kändes inte så fin när vi gick i ringen, hon visade inte upp sig så bra som hon kan och sedan har hon alldeles för mycket vinterpäls kvar. Hon fick i alla fall gå som trea efter Lilja, hon fick 88778 det vill säga 38 poäng. Lite tråkigt förstås men hon var inte så fin som hon varit på sistone för dagen heller.

 


Little Miss Attitude, 7 år gammal.

 

Direkt efter var det Selenes tur, det var hon och ett till sto som startade i veteranklassen för ministon. Selene var duktig och fin och fick till vår glädje gå först i rangeringen med en guldmedalj 98788, efter det blev hon också utställningens Bästa Mini, härligt!

 

Skäpperöds Selene, 17 år gammal, klassvinnare och
Dagens Bästa Mini.

 

Vann hela kalaset gjorde två svarta ston, allra först gick Kilskogens Mynta som 3 år gammal fick fantastiska 45 poäng och bredvid henne stod Azalea med tillräckligt fina 42 poäng. Grattis till er!