Ting Bästa Mini

2015-10-03

Vilken rolig dag! Söderhamn är en mycket bra utställningsplats, det är så rak och bra väg dit och sedan är själva platsen perfekt för utställning. Blå himmel och varmt väder har det dessutom varit + ett jättebra arrangemang, tack!

Först på banan av våra var Dessi, hon skötte sig fint men var lite trött och hade nog behövt en piskförare bakom när jag visade. Hon fick gå som nummer 2 av 2 i sin klass med samma poäng som  vinnaren, nämligen 38.

En stund senare var det Platinas tur, de var också 2 i klassen och då fick Platina äran att gå först med 5x8, härligt!

 

 

Sedan drog det ihop sig till lunch och då var Eveline anmäld i handlerklass tillsammans med Dessi. Dessi är bara 1 år gammal och jag kan inte förstå hur hon kan vara så lugn, snäll och duktig i ringen redan! Hon gjorde precis det som Eveline bad henne om och stod så still i uppställningarna. Eveline var också duktig förstås och gjorde allt rätt, det resulterade i att de vann handlerklassen med hela 41 poäng!

 

 

 

Efter lunch var det bara stoklasser kvar. Ting och Lilja var i samma klass med sammanlagt 7 deltagare. När vi tittade på våra tjejer i stallet i morse kom vi fram till att vi nog tyckte Ting var finare än Lilja och det tyckte domare Elisabeth Ljungstorp också. Hon placerade Ting först av alla 7 med raden 98788 som blir 40 poäng, sedan placerade hon Lilja sist av alla med 38 poäng fördelat på 88787. Alla 7 deltagare låg alltså mellan 38 och 40 poäng, vilken bra klass med ministon!

En liten stund senare fick fina Ting också utmärkelsen Bästa Mini, så jättejätteroligt :-)

 

 

Tack till alla som varit engagerade i Söderhamnsutställngen, bra jobbat!