För höstfluffiga

2015-10-02

Alla redo inne i stallet. Jag tycker de ser alldeles för höstfluffiga ut för att vara på topp, några extrakilo har de ju (alla utom Dessi) och det framhävs såklart ännu mer av fluffet. De har täcken på sig (alla utom Dessi igen) med förhoppningen att de är lite plattare imorgon, men vi får se, kanske skulle lagt på blytäcken istället för mjuka av fleecetyg. Safena skulle varit anmäld för hon är nog den som är allra finast i mina hagar just nu!

I förmiddags fortsatte jag höststädet i stallet, jag putsade alla fönster färdigt och sedan tog jag en rotborste och skurade bort bajsspåren som fanns på en del av boxväggarna. Rent och fint! Jag ska ta bort plasten som jag satte upp i utedriften i somras också, den jag satte upp som skydd för svalbajset.

Sedan har jag shoppat idag igen, jag fick ett presentkort på Granngården när jag fyllde 40 i våras och nu har jag nyttjat det. Jag köpte en ny väldigt snygg vinterjacka och tillhörande fleecejacka med JÄTTEhög krage, kommer att bli varmt och mysigt i vinter. Frågan är bara om jag kommer att våga använda den, jackan var nog nästan snyggare än min vanliga, kommer inte vilja smutsa ner den...