Silla mår bra

2015-10-22

Den här veckan jobbar jag sex dagar så det blir inte så mycket annat gjort. Idag är den lediga dagen och den måste jag till största delen förära med studier, vi har flera uppgifter som ska vara inne i slutet av månaden och det är ju snart det. Har tagit semster nästa vecka då barnen har höstlov och då vore det förstås skönt att ha uppgifterna inlämnade och klara.

Silla mår bra och är som vanligt igen, benet är smalt och fint och jag hoppas verkligen att det redit sig. Det här med att bli biten i ett bakben verkar vara en ganska vanlig företeelse, i alla fall när jag berättat för andra är det många med katt som varit med om samma sak. För flera av dem har historien slutat olyckligt, det vill säga att katten inte frisknade till, så jag håller verkligen tummarna för att detta är så bra som det ser ut. Silla fick Metacam med sig hem för ett par dagar men nu är det färdigt, antibiotika ska hon ha till och med imorgon och hon får gå ut och in som hon vill igen. Som tur är har hon inte alls varit intresserad av att slicka på benet, smart drag av henne så hon sluppit använda tratten.

Sista gångerna har det gått så fint att tömköra Platina. Denna veckan har hon fått vila, nästa vecka tar vi en eller två gånger till och sedan får det vara färdigt med denna första inkörningsperiod.

Igårkväll började det blåsa ute, det var länge sedan tror jag, även om man i försomras sade att det blåste hela tiden. Eftersom det varit 8-9 plusgrader dygnet runt de senaste dagarna så känns det ganska skönt ute trots vinden. Igår hade det regnat en liten stund också och det var första dropparna i oktober. Strax efter sex om kvällarna är det mörkt nu och i helgen byter vi till vintertid så då blir det ännu mörkare då :-). Dagarna blir ju så korta!