Mycket papper

2015-05-07

Idag har det lagts brev på lådan:

- Anmälan till Ockelbo: Ting, Lilja och Selene. Eveline ska också starta handlerklass med Selene där.

- Anmälan till Rimbo: Ruta, Lilja och Platina. Jag skulle gärna velat visa Selene också för Morgan då han inte bedömt henne, men i så fall anmäler jag henne senare. Där ska också anordnas Bruks och åtminstone Ruta ska anmälas dit, kanske Lilja också, men det finns det över en månad kvar att fundera på. Platina är hur som helst för liten för bruksstarter.

- Anmälan till brukstävling i Kolbäck. Ruta, Lilja och Selene är anmälda tillsammans med mig själv, Linnea, Eveline och så barnens kusin Madelene.

- Exteriörkursen för Ljungstorp. Till den skickade jag inte brev men väl ett mail. Det behövdes ytterligare någon deltagare för att den skulle bli av så det får vi hoppas på då.

Det här har ju tagit halva dagen att skriva ihop! En hel hög med papper. Men jag hann tömköra Lilja också, har tänkt köra henne lite i vår och det var ju snart två år sedan det sist gjordes, så lite tömkörning kan vara på sin plats. Det gick i alla fall bra. Och sedan fick stona gå ut på lite bete några timmar för att smaka på lite gröngräs, väldigt uppskattat :-).

För övrigt fyller Ting sju år dagen till ära!

 

Lilja

 

 

Dessi