Almunge nästa

2015-01-12

Jag som aldrig brukar sätta på vinterdäcken på släpet eftersom jag aldrig åker denna tid på året, men i lördags körde jag killarna och i  förmiddags var det Fluoras tur att kliva på. Tänkte det kunde vara kul att se hur Idde ser ut nu för tiden och också se hur han bott de senaste sju åren. Han såg ut som vanligt, men såg lite ensam ut i sin hage, jag tror att han varmt uppskattade sällskapet jag hade med mig.

 


Pettersbacka Fluora och Gråska Idor

 

Ihopsläppet gick till som så att vi tog in Fluora i hagen, de nosade lite på varann och sedan gick Fluora till höet och började äta. Odramatiskt är det minsta man kan säga. Efter ett tag tog Fluora täten och drog iväg i galopp så snön yrde ett par varv i hagen, sedan återgick de till att äta.

 

 

Jag fick även en liten visning av stallet, Fluora får ta över den stora hästens box så hon kan köra små motionslopp om nätterna om hon vill. Hur som helst var det roligt att se Idde, han är det första fölet som föddes hos oss och det är nu snart 15 år sedan. Han har prefixet Gråska för att jag inte ägde hans mamma när han föddes. Hans mamma är Xandra v h Witte Huis, alltså vår Liljas mamma, Xandra köpte jag efter några år hos oss foder.

Och nu ska Fluora stå på foder hos Iddes familj, eftersom hans stora arabvän sorgligt nog dog i kolik för några dagar sedan, jag hoppas att detta blir lika bra som det verkar!