Regn

2010-06-11

Skolavslutning och hällregn och en sprucken trumhinna (Josefines) - det är summering av denna fredag så långt. Återstår ett läkarbesök och ett 60-årsfirande.

Tycker inte om när det öser ner många timmar i sträck, det började för sju timmar sedan. Bättre om det skurar lite så att inte hästarna blir så genomblöta. Speciellt fölen förstås. Enligt prognosen ska det sluta om någon timme för att sedan fortsätta i natt. Om det inte blir uppehåll snart tar jag nog in fölen under tak. Undrar om jag är lite mesig, jag vet ju egentligen att de är gjorda för att vara utomhus.

I juli ska det anordnas en utställning i Sandviken (Dalarna Ponnyavelsförening), dit har vi tolv mil så man skulle kanske passa på att åka. Sista anmälan strax så det blir till att bestämma sig i helgen. Vilka skulle man ta med då då - kanske Lätta och Ting? Ting uppförde sig lite sådär i ringen på Väddö så hon kan nog behöva öva lite mer. Ruta har fortfarande så mycket vinterpäls kvar. Önskar givetvis få tillfälle att visa Fluora och Lilja lite senare i sommar, sedan så är Selene också riktigt fin just nu tycker jag.