Ja, Silla var ute på tur!

2010-09-16

I morse klockan 6 jamade det utanför ytterdörren - en regnblöt Silla ville in! Hon åt väldigt mycket mat, sedan sprang hon upp på övervåningen och lade sig och där ligger hon kvar. Hon var uppenbart både hungrig och trött, tänk så intressant att få veta vart hon hållit hus från söndagkväll till torsdagmorgon. Barnen (och jag och Micke) blev glada och nästan lite förvånade över att hon faktiskt kom hem igen, de hade också Kajsa i bakhuvudet tror jag.

Idag skickade jag in Lättas SUCH-ansökan, så roligt!

På söndag är det premiering i Enköping för Xandra och hennes dotter Lilja. Borde verkligen ha tränat Lilja mer, men så länge hon får följa Xandra är det i alla fall okej att ledas tycker hon. Vi har ett par kvällar till på oss också.

Oj vad jag velar om utställningen i Insjön... Jag är så sugen att få visa Fluora - den andra fölungen, tycker det är roligt att få ett utlåtande på dem som föl även om det kanske inte betyder så jättemycket inför framtida resultat alla gånger. Men till Insjön är det 25 mil enkel resa och det är verkligen på gränsen till för lång resväg till utställning tycker jag. Sedan ska man vara på plats en stor del av dagen och så ska man hem också.. Dessutom är detta tillfälle i slutet av oktober och det kan ju till och med vara halka och snö på vägarna. Skulle, om vi åker, anmäla Fluora med mor Selene och Ting tror jag. Vi får se.