Höet hämtat

2010-10-14

Nu har vi varit och hämtat hö inför den kommande (åtminstone halva) säsongen. Har inte varit någon brådska då vi fortfarande har kvar sedan förra året, men det är alltid skönt att ha hemma för helt plötsligt tar det gamla slut. Varje sommar tänker jag att höet borde hämtas redan i augusti medan vädret är bra och det är ljust på kvällarna, men det har hittills aldrig blivit av förrän höstmörkret anlänt.

Skönt är också att ha alla hästarna samlade i samma hage. Jag vet faktiskt inte om fölen lekt något då jag varit borta all ljus tid den här veckan, när jag kommit ut i hagen har klockan varit åtta och det är kolsvart. Jag hoppas de haft lite kul i alla fall.

Snart är avelskonferensen i Gränna och det hade varit så kul att åka dit men Micke jobbar hela den helgen och det hade blivit för krångligt att ordna barnvakt fredag-söndag. Eller om Micke skulle tagit semester förstås, men det är inte rikigt ekonomiskt försvarbart att han ska ta semesterdagar och missa all helg-ob för att jag ska ut och roa mig. Nej, det får tyvärr vara.